Crikvenica i ove sezone nudi jedinstven pogled s visine! Drugu godinu za redom u naš grad stiže atraktivni „Crikvenica Eye“ – panoramski kotač visok 22 metra s 18 gondola i ukupnog kapaciteta 50 osoba.

U svojoj vožnji panoramskim kotačem možete uživati već ove srijede, 7. lipnja 2023. godine u 20:00 sati kada će „Crikvenica Eye“ svojom prvom vrtnjom označiti početak turističke sezone. Za sve posjetitelje pripremili smo piće dobrodošlice pa će pogled s visine biti „začinjen“ vrhunskim pjenušavim vinom vinarije Pavlomir, a djeca će nakon vožnje dojmove zasladiti sladoledom u Kavani Toš. Promocija povodom otvorenja panoramskog kotača vrijedi za posjetitelje koji su kupili ulaznicu za vožnju panoramskim kotačem u periodu od 20:00 do 21:00 sat.

Crikvenica Eye – doživite Crikvenicu na sasvim drugačiji, poseban način
Foto: TZ Grada Crikvenice

Ova će turistička ponuda gostima Rivijere Crikvenica, kao uvod u uspješnu turističku sezonu, do pred kraj rujna pružati pogled na grad iz sasvim druge perspektive. Panoramski kotač, poput bečkog Riesenrada ili londonskog London Eyea, stalna je turistička atrakcija brojnih europskih gradova koji znatiželjnicima pruža pogled na gradske znamenitosti. Crikveničko, nešto manje izdanje takvog kotača, ipak će biti posebnije jer iz centra grada pruža nesvakidašnji pogled na Crikvenicu i crikvenički akvatorij.

Nema sumnje da će u mjesecima koji slijede ovo biti iznimno posjećena i atraktivna lokacija s radnim vremenom od 18:00 do 23:00 sata.

Za vožnju koja traje 7 do 9 minuta odrasli će trebati izdvojiti 8,00 eura, dok je za djecu do 10 godina cijena vožnje 6,00 eura. Obiteljski paket se plaća 25,00 eura, a uključuje 4 osobe.

Vjerujemo da ste spremni iskušati našu novu turističku ponudu, vinuti se visoko u zrak i napraviti vrhunske fotografije. Dobrodošli ste uživati na Rivijeru Crikvenica!


Autor: TZ Grada Crikvenice Datum objave: 07.06.2023.