Vrhunski domaći i svjetski stručnjaci iz područja zdravstvenog turizma okupit će se 26. i 27. listopada na 11. Crikvenica International Health Tourism konferenciji (CIHT), koja će se, u organizaciji Turističke zajednice Grada Crikvenice i Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera održati u Hotelu Miramare u Crikvenici.

Luksuzni Hotel Miramare, koji je u potpunosti obnovljen 2021. godine, prvi će puta ugostiti sudionike ove prestižne konferencije.

Koji su potencijali daljnjeg razvoja zdravstvenog turizma Kvarnera, ali i cijele Hrvatske, na koji način umjetna inteligencija može unaprijediti poslovanje u domeni zdravstvenog turizma, zašto je šumska kupka sve popularnija u sklopu zdravstvene turističke ponude, samo su neke od brojnih tema ovogodišnjeg CIHT-a. Svoja iskustva i znanja podijelit će čak 15 predavača iz 7 različitih zemalja. Dvodnevna konferencija je podijeljena u četiri tematska bloka, a raznovrsna predavanja inozemnih i domaćih stručnjaka obogatit će zanimljive panel rasprave.

Ove se godine očekuje da će konferenciji prisustvovati više od 200 domaćih i inozemnih sudionika. CIHT potiče sudionike da razmišljaju izvan okvira, a uz nova znanja i networking, svi posjetitelji će imati prilike doživjeti i nova iskustva.

Vrhunski domaći i svjetski stručnjaci iz područja zdravstvenog turizma okupit će se 26. i 27. listopada na 11. Crikvenica International Health Tourism konferenciji

Prvog dana konferencije, nakon predavanja, panel rasprave te zajedničkog ručka, za sve sudionike je organiziran izlet brodom. Morska avantura omogućit će svim sudionicima uživanje u pogledu na kristalno plavo more te u prekrasnim pejsažima crikveničke rivijere. Bit će to još jedna prilika za druženje, upoznavanje novih poslovnih partnera ili prijatelja, ali i zabavu.

Novih iskustva neće nedostajati ni navečer, kada je za sve sudionike organiziran posjet vinariji u Selcu. Grand Village Estate Winery proizvodi vrhunska vina autohtonih kvarnerskih sorti. Sudionici konferencije upoznat će se s tradicijom i procesom proizvodnje vina, imat će priliku prošetati kroz vinograde, a zanimljivo iskustvo završit će degustacijom autohtonih vina.

Vrhunski domaći i svjetski stručnjaci iz područja zdravstvenog turizma okupit će se 26. i 27. listopada na 11. Crikvenica International Health Tourism konferenciji

Predavanja i panel rasprave nastavljaju se drugog dana konferencije, a vrijeme iza zajedničkog ručka ponovno je rezervirano za nova iskustva. Sudionici će se imati prilike upoznati sa zdravstvenim turizmom iz prve ruke. Naime, organizirani su posjeti u dvije istaknute zdravstvene ustanove – Thalassotherapiju Crikvenica i Terme Selce.

Konferencija, iz godine u godinu, raste kvalitativno i kvantitativno. Važnost CIHT-a prepoznata je i od strane dvaju ministarstava – Ministarstva turizma i sporta te Ministarstva zdravstva. Oni je podržavaju dugi niz godina, a ove joj godine potvrđuju status najznačajnije konferencije toga tipa u Republici Hrvatskoj s internacionalnim karakterom. Partneri konferencije su Hrvatska turistička zajednica, Jadran-galenski laboratorij d.d., Turistička zajednica Kvarnera, Hrvatska gospodarska komora, Primorsko-goranska županija i Grad Crikvenica.

Registracija za konferenciju je obavezna, a možete sudjelovati na lokaciji u Hotelu Miramare ili online. Online sudjelovanje je besplatno, a kotizacija za sudjelovanje na licu mjesta iznosi 200,00 EUR.

Dodatne informacije pronađite na službenim stranicama konferencije.


Autor: TZ grada Crikvenice Datum objave: 26.10.2023.