Društvo hrvatskih književnika Herceg – Bosne ponosno najavljuje svečanu akademiju i sveknjiževnu večer u povodu obilježavanja 30. obljetnice svog utemeljenja.

Ova značajna manifestacija održat će se u Galeriji kraljice Katarine – Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače, u petak, 24. studenoga, s početkom u 19 sati.

Na ovom posebnom događaju, članovi Društva hrvatskih književnika Herceg Bosne predstavit će svoja najnovija književna djela te podijeliti svoje vizije i doprinose kulturnom naslijeđu regije. Očekuje se da će ova večer okupiti ljubitelje književnosti, umjetnosti i kulture iz cijele Hercegovine.

Uz članove Društva, posebni gosti bit će učenici i profesori Glazbene škole Ivana pl. Zajca Mostar, koji će svojim glazbenim izvedbama dodatno obogatiti večer i pridonijeti svečanoj atmosferi.

Galerija kraljice Katarine, kao prostor s bogatom kulturnom baštinom, pružit će dostojanstveni okvir ovoj svečanosti, a sam Hrvatski dom hercega Stjepana Kosače bit će mjesto susreta i proslave književnosti.

Ovaj događaj ne samo da označava veliki jubilej Društva hrvatskih književnika Herceg Bosne već i naglašava važnost književnosti i umjetnosti u oblikovanju identiteta zajednice.

Svi ljubitelji književnosti i kulture pozvani su da se pridruže ovom posebnom događaju te zajedno proslave 30 godina doprinosa Društva hrvatskih književnika Herceg-Bosne kulturnom životu regije.


Autor: CroExpress Datum objave: 22.11.2023.