Svečana proslava povodom 45. obljetnice postojanja i djelovanja folklorne grupe Mladi Hrvati bit će održana u subotu, 24. lipnja, s početkom u 18:30 sati.

Ovo važno jubilarno slavlje održat će se u Hrvatskom katoličkom centru Sv. Leopolda Bogdana Mandića, smještenom u prelijepom naselju Sunshine.

Folkloru grupe Mladi Hrvati predstavlja značajnu kulturnu baštinu Hrvatske te je tijekom proteklih 45 godina unaprijedio i očuvao bogatu folklornu tradiciju. Kroz svoje nastupe, ova skupina je pridonijela širenju ljepote hrvatske kulture diljem zemlje i širom svijeta.

Svečana proslava bit će prilika za prisjećanje na uspjehe i dostignuća Mladih Hrvata kroz godine, kao i za okupljanje trenutnih i bivših članova grupe, prijatelja, obitelji i ljubitelja tradicionalne hrvatske folklorne umjetnosti. Očekuje se da će ova proslava biti pravi spektakl ispunjen veseljem, pjesmom i plesom.

Za rezervaciju svojeg mjesta na proslavi, posjetitelji se mogu javiti putem internetske stranice www.trybooking.com/cgvkj, a za dodatne informacije mogu kontaktirati Rose na broj telefona 0417 582107. Organizatori ističu da je još nekoliko stolova slobodno, stoga pozivaju zainteresirane da što prije rezerviraju svoje mjesto. Dodatne informacije mogu se dobiti i u župnom uredu Sveti Nikola Tavelić Catholic Church, smještenom u Clifton Hillu, nakon mise.

Ova svečana proslava predstavlja priliku za zajedničko slavlje i proslavu kulture, tradicije i zajedništva koje su obilježile 45 godina postojanja i djelovanja folklorne grupe Mladi Hrvati. Svi su pozvani da se pridruže ovoj posebnoj prigodi i da uživaju u prekrasnom programu koji će oduševiti sve ljubitelje hrvatske folklorne umjetnosti.


Autor: CroExpress Datum objave: 20.06.2023.