Autor: Hina/CroExpress

Chuck Weber više nije glavni trener hokejaša zagrebačkog Medveščaka, a vodstvo momčadi na kraći period preuzima prvi pomoćni trener Dean Fedorchuk, uz pomoćne trenere Alana Letanga i Ivu Rateja Jr, priopćeno je iz uprave Medveščaka.
Odlukom predsjednika KHL Medveščak, uz prethodne konzultacije i dogovor s Markoantonijom Belinićem, klupskim direktorom hokejskih operacija i Aaronom Foxom, klupskim sportskim direktorom, obostranim dogovorom Chuck Weber odlazi s mjesta trenera. Klub je u potrazi za novim glavnim trenerom, a ime će biti objavljeno nakon što i službeno bude sklopljen ugovor o suradnji.

Weberov odlazak uslijedio je dan nakon što je Medveščak u Zagrebu pobijedio Dinamo iz Rige s 3-2.

Prvi pomoćni trener Medveščaka, Dean Fedorchuk, koji će privremeno obavljati dužnost glavnog trenera prokomentirao je svoju novu ulogu:

‘Klub mi je povjerio veliku odgovornost i trenutno moramo na stvari gledati prilično jednostavno. Igrači koje imamo u svlačionici su odlični i cilj je nastaviti dalje naporno raditi i osvajati bodove u nadolazećim utakmicama’, kazao je novi trener zagrebačke KHL-momčadi, koju u ponedjeljak, 6. listopada čeka okršaj kod finskog Jokerita.

Datum objave: 04.10.2014.