Emma Filipović (14), Hrvatica s austrijskom adresom, nastupom u njemačkoj inačici glazbene emisije Voice Kids oduševila je i žiri i publiku, prenosi dnevnik.hr.

Ondje je na blind audiciji izvela Eminemovu pjesmu “Mockingbird”, a na pozornici se pojavila u ružičastoj hudici i širokim trapericama. Do kraja nastupa prema njoj su se okrenuli svi članovi žirija da bi njezin nastup mogli i pogledati.

Alvaro Soler, poznati njemački pjevač, nakon nastupa Emmu je pozvao na bis te su skupa ponovo otpjevali istu pjesmu i još jednom oduševili publiku. Međutim, ona je mentore ipak izabrala Smudu i Michi Becka iz hip-hop benda Fantastischen Vier.

Njezin je nastup ubrzo stigao na prvo mjesto trendinga na njemačkom YouTubeu, a snimke su se proširile društvenim mrežama. Dva videa na kanalu Voice Kids – Emmino predstavljanje te njezin nastup – u nekoliko su dana pogledana gotovo tri milijuna puta.

“Naježila sam se od glave do pete. Ova mala je bolja od Eminema… Ovo je bilo toliko dobro… Cura je rasturila. Ovo je nevjerojatno”, neki su od komentara njezina nastupa.


Autor: CroExpress Datum objave: 29.03.2023.