U petak je održana prestižna gala večer povodom dodjele nagrada za poslovnu izvrsnost, koju je organizirala Kanadsko-hrvatska gospodarska komora.

Ovaj događaj prepoznaje i slavi iznimna postignuća pojedinaca i organizacija u poslovnom svijetu i hrvatskoj zajednici, okupljajući utjecajne vođe, poduzetnike i stručnjake iz hrvatsko-kanadske poslovne zajednice.

Gala večer je bila prilika za prikazivanje posvećenosti, inovacija i uspješnih priča nominiranih kandidata, ističući njihov iznimni doprinos različitim industrijama. Ova svečanost simbolizira duh uspjeha, suradnje i poduzetništva, nadahnjujući i motivirajući posjetitelje da nastave rušiti granice postignuća.

Glavni govornik ovogodišnje gala večeri bio je Violet Grgić iz Grgich Hillsa iz Kalifornije, koja je jedna od najboljih ambasadora vina iz Hrvatske u Sjevernoj Americi i svijetu. Njezin inspirativni govor oduševio je prisutne i dodatno obogatio ovu svečanu prigodu.

Generalni konzul Ante Jović izrazio je svoju čast što je bio dio ovog izvanrednog događaja i imao priliku upoznati nevjerojatne ljude poput gradonačelnice Bonnie Crombie, članice parlamenta Donne Skelly, zastupnika Chada Collinsa, zastupnika Petera Fonsece i predstavnika CIBC-a, Victora Dodiga. Posebno mu je bilo drago što je bio odabran da uruči nagradu za postignuća u zajednici dr. Ivanu Hrvoiću, čime je istaknuo iznimne doprinose ovog pojedinca.

Čestitke su upućene svim nominiranima i dobitnicima, a posebne čestitke su upućene Kanadsko-hrvatskoj gospodarskoj komori na organizaciji ovog izvanrednog događaja koji slavi izvrsnost i postignuća u poslovnom svijetu i hrvatskoj zajednici.


Autor: CroExpress Datum objave: 15.05.2023.