“Tjedan odmora vrijedan”  akcija je Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice koja će se održati u tjednu od 16. do 25. listopada 2020. godine te koja za cilj ima poticanje domaćih putovanja te podizanje razine turističke aktivnosti u razdoblju izvan ljetnih mjeseci.

Kroz akciju “Tjedan odmora vrijedan” omogućit će se građanima Hrvatske i svima zainteresiranima da posjete i upoznaju različite dijelove Hrvatske po 50 posto nižim cijenama na brojne turističke usluge; od smještaja, prijevoza, znamenitosti pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja.

Ulaznice u NP Plitvička jezera samo 50 kuna

NP Plitvička jezera tijekom tog će razdoblja spustiti cijenu ulaznice na 50 kuna za odrasle i 20 kuna za djecu, dok je redovna cijena tijekom listopada za posjet Plitvicama 180 kuna za odrasle, a za djecu 50 kuna.

Broj posjetitelja bit će ograničen zbog epidemioloških mjera, a već je sad dosta karata za to razdoblje prodano, što se može vidjeti odlaskom na njihovu web stranicu, u dijelu kupovine karata.

Javna ustanova “Nacionalni park Paklenica”

Individualni posjetitelji koji posjete Nacionalni park Paklenica tijekom promotivne akcije Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice “Tjedan odmora vrijedan” ostvaruju pravo na 50 % popusta na cijenu jednodnevne ulaznice.

JU NP Risnjak

U periodu trajanja akcije “Tjedan odmora vrijedan” od 16.listopada do 25.listopada 2020.g odobravaju popust 50 % na sve kategorije ulaznica. Djeca, planinari HPS-a, umirovljenici 12,00 kn, redovna cijena 25,00 kn Odrasli 22,00 kn, redovna cijena 45,00 kn Obiteljska 50,00 kn, redovna cijena 100,00 kn

Aktivni odmor

Osim izleta, možete iskoristiti akciju i svoj odmor provesti aktivno uz 50 posto niže cijene. Tako se na primjer možete naučiti penjati po stijeni na otoku Lošinju, uz profesionalnog instruktora koji je penjao po nekim od najvećih ferata u Europi za samo 125 kuna po osobi, ili istražite ljepote otoka Krka terenskim vozilom u ponudi Hotela Kanajt… ponuda je zaista široka!

Cijelu ponudu, od izleta, smještaja, kulturnih i prirodnih atrakcija, aktivnog odmora, prijevoza…, iz akcije “Tjedan odmora vrijedan” možete provjeriti na stranicama HTZ-a.


Autor: CroExpress Datum objave: 29.09.2020.