Pred nama je još šest dana u kojima možemo uživati u sadržajima „Mjeseca plave ribe“, događaja koji već sada s nestrpljenjem čekamo u sljedećoj godini. Restorani na Rivijeri Crikvenica nude posebne gastro kreacije od plave ribe, a oni su:

„Dida“, „Karoca“, „Trabakul“, restorani hotela „Crikvenica“, „Esplanade“ i „Miramare“ u Crikvenici, „Domino“ u Dramlju, „Feral“ u Jadranovu te „Riva“, „Ulika“ i restoran hotela „Marina“ u Selcu. Crikveničke rupice na palenti, bruskete s inćunima, file lokarde na mediteranskoj salsi, morski rižoto s morskom pjenom i slani inćuni… samo su neke od delicija koje još uvijek stignete probati!

Na našoj rivijeri možete uživati na jednoj nesvakidašnjoj cesti – „Cesti plave ribe“. Projekt je to koji je osmislila TZG Crikvenice, nadahnuta bogatom ribarskom tradicijom ovoga kraja, a čine ga restorani koji tijekom cijele godine nude zdrava, kreativna jela od plave ribe i ponosni su vlasnici oznake „Cesta plave ribe“. To su restorani „Dida“, „Karoca“, „Trabakul“ te restoran hotela „Miramare“ u Crikvenici, u Dramlju „Domino“, a u Selcu „Ulika“ te restoran hotela „Marina“.

Posljednji tjedan ovogodišnjeg 'Mjeseca plave ribe'
Foto: TZ grada Crikvenice

Rivijera Crikvenica je poznata kao rivijera zdravlja, stoga se na kraj „Mjeseca plave ribe“ „naslanja“ početak druge manifestacije koja promovira zdrav način života – outdoor aktivnosti, zdrave menije u crikveničkim restoranima i wellness sadržaje u hotelima. Sve je to „Experience Crikvenica“ (21.10. – 26.11.) u svojoj jesenskoj verziji.

Više detalja na www.riveracrikvenica.com.

Rivijera Crikvenica vas čeka, na njoj pronađite svoju inspiraciju!

Organizator:

Turistička zajednica Grada Crikvenice

Suorganizatori:

„Jadran“ d.d., Cocktail bar „Balustrada“, Kavana „Toš“, Catering „Derossi“, „Terraca“ Bar & Restaurant, „Jarun ideja“ d.o.o., Udruga „Vina Kvarnera“, Dječji vrtić „Radost“, „Grand Village Estate Winery”, vinarija „Pavlomir”

Partneri projekta:

restorani i konobe:

„Dida“, „Domino“, „Feral“, „Karoca“, „Riva“, „Trabakul“, „Ulika“

restorani hotela:

„Crikvenica“, „Esplanade“, „Marina“, „Miramare“

Jeste li znali?

26. i 27. listopada će se 11. put po redu održati Crikvenica International Health Tourism Conference – CIHT,  najznačajnija konferencija toga tipa u Republici Hrvatskoj s internacionalnim karakterom, i to prvi put u Hotelu „Miramare“ u Crikvenici.


Autor: TZ grada Crikvenice Datum objave: 13.10.2023.