Ništa nije slučajno rekli bismo. Znaju to oni koji vjeruju. 

Na Facebook stranici posvećenoj životu i djelu časnog sluge Božjeg fra Ante Antića, kojeg nazivaju i hrvatskim padre Pijom, podjeljeno je svjedočanstvo jedne djevojke koje je pristiglo na adresu Humanitarne udruge fra Ante Antić 7. siječnja 2021., a koja je po zagovoru oca Antića u kratko vrijeme primila dvije milosti: ozdravljenje majke od koronavirusa i pronalazak odgovarajućeg zemljišta za gradnju kuće.

Svjedočanstvo Sanje vam prenosimo u cijelosti:

Hvaljen Isus i Marija želim posvjedočiti kako sam po zagovoru fra Ante za katko vrijeme primila dvije milosti. Malo prije nego što će mi se mama razboljeti od korone u prosincu 2020. na Facebooku mi je slučajno iskočila objava o fra Anti, za kojeg nikada prije nisam čula. Mama je završila u bolnici u teškom stanju s upalom pluća, doktor nije bio optimističan, moji braća i sestre bili su očajni. Sjetila sam se fra Ante i odlučila moliti tri dana molitvu za njegov zagovor i mamino ozdravljenje. Mama je već drugi dan bila bolje i kroz par dana otpuštena je kući.Drugu milost koju sam primila je sljedeća; moja obitelj se već duže vremena želi preseliti iz stana u kuću ali nismo imali ni novca, a ni zemljište koje bi nam odgovaralo. Jedne nedjelje na misi rekla sam Isusu “puštam sve, ti uredi kako je najbolje”. Opet sam zamolila fra Antu i sljedeće jutro pojavilo se zemljište koje nam je odgovaralo i financijski i lokacijski, koje smo sljedeći dan i kupili. Sigurna sam i da će kuća niknuti. Slava i hvala Isusu i zagovoru fra Anti. Čudesan si.

Blizak ljudima i njihovim potrebama

Fra Ante Antić, uronjen u Boga, bio je blizak ljudima i njihovim potrebama i problemima. Zbog svega toga već za njegova života nastao je glas o njegovoj svetosti. Taj glas nastavio se širiti i poslije smrti 4. ožujka 1965. godine i to je bio dostatan razlog da se godine 1984. pokrene postupak za njegovo proglašenje blaženim i svetim.

Molitva za proglašenje blaženim oca fra Ante Antića i za milost po njegovu zagovoru

Bože, Oče naš, izvore svakog dobra! Sin nas je Tvoj poučio da budemo savršeni i milosrdni po uzoru na Tvoju dobrotu.

U Duhu Svetom, Ti si slugu svoga oca Antu Antića uzdigao do savršenog vršenja Tvoje svete volje.

Proslavi, Gospodine, slugu svoga i na ovoj zemlji čašću svetaca, a meni po njegovu zagovoru udijeli milost za koju Te sada posebno molim…

(Sada navedi osobnu molbu za koju moliš)

Nadasve mi daruj svoje svjetlo i milost da poput oca Antića sve činim i trpim iz ljubavi prema Tebi koji si sa svojim Sinom i Duhom Svetim

izvor svakoga dobra i smirenja svih srdaca. Amen.

Slava Ocu i Sinu i Duhu Svetomu … (tri puta)


 

Autor: CroExpress Datum objave: 11.01.2021.