U prostorijama Hrvatskog doma u Urugvaju održan je prvi osobni susret članica Croactivas, koji je privukao veliku skupinu hrvatskih žena.

Susret je bio iznimno zanimljiv, motivirajući i zabavan, obilježen snažnim porukama o zajedništvu i ženskoj snazi.

Duška Paravić, veleposlanica Republike Hrvatske u Argentini, koja također nadležno pokriva Urugvaj, te dr. Jelena Nadinic, bile su među sudionicama i podijelile važne poruke potpore. Također su stigle srdačne riječi podrške od Sergija Svogera, predsjednika Hrvatskog Doma, i dr. Eduarda Antonicha, konzula Republike Hrvatske u Urugvaju.

🇭🇷 #Republika #Hrvatska 🇭🇷 – #Domovina je i naših #iseljenika! HRVATI IZVAN REPUBLIKE HRVATSKE, vidimo se u #Zagrebu ❤️ #srpanj2025. Uskoro više 🙂 @pratitelji @najveći obožavatelji

Objavljuje CroExpress – informativni medij Hrvata izvan Republike Hrvatske u Ponedjeljak, 8. travnja 2024.

Ovaj događaj okupio je različite generacije žena s hrvatskim korijenima koje su posvećene osnaživanju žena. Cilj susreta bio je bolje upoznati mrežu Croactivas, koja svakodnevno povezuje, motivira i inspirira sve više žena.

“Inspirativno je vidjeti kako ova mreža raste i jača iz dana u dan. To je pravi primjer predanosti i posvećenosti svih žena koje sudjeluju u osnaživanju žena i promicanju svojih hrvatskih korijena”, izjavila je jedna od sudionica.

Croactivas nastavlja širiti svoje djelovanje i pozitivan utjecaj, nudeći podršku i zajedništvo ženama diljem hrvatskog iseljeništva.


Autor: CroExpress Datum objave: 11.04.2024.