Hrvati u Kanadi u župi Svetog Križa u Hamiltonu pripremaju proslaviti 65. obljetnicu postojanja. Ovaj značajan jubilej bit će obilježen nizom posebnih događanja koji će se održati od 15. do 17. rujna, na blagdan Uzvišenja svetog Križa.

Očekuje vas uzbudljiv glazbeni doživljaj u petak navečer, 15. rujna. Nakon večernjeg klanjanja, Ansambl Nonet Donum će ispuniti našu crkvu predivnim tonovima. Ova glazbena poslastica podsjetit će nas na snagu duhovnosti koju sveta glazba nosi sa sobom.

U subotu, 16. rujna, Župa Svetog Križa organizira svečanu Gala večeru. Ovo je prilika da se zajedno okupimo, prisjetimo prošlih trenutaka i radujemo se budućnosti naše župe. Očekujte večeru ispunjenu elegancijom, posebnim trenucima i planovima za budućnost.

Rezervirajte nedjelju, 17. rujna, za obiteljski ručak u župi. S prijateljima i župljanima, podijelite srdačne razgovore i uživajte u ukusnim obrocima dok dijelite radosti zajedništva.

Ulaznice za Gala večeru i Ručak možete nabaviti putem kontakt osoba: Anna Stipančić, Dragica Prša i Lory Protulipac. Ovo je prilika koju ne želite propustiti, kako bismo zajedno obilježili 65. godina zajedništva, vjere i ljubavi u Župi Svetog Križa u Hamiltonu.


Autor: CroExpress Datum objave: 09.08.2023.