Dufferin Peel Catholic District School Board, zajedno s Ministarstvom znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske te Koordinacijom za učenje hrvatskog jezika u Kanadi, pozivaju vas na proslavu 35. obljetnice Međunarodnog jezičnog tečaja hrvatskog jezika.

Tečajevi hrvatskog jezika podučavaju se u ovoj školskoj ustanovi još od 1977. godine, a tečaj u srednjim školama Mississauge od 1988. godine. Ovaj program tečajeva hrvatskog jezika predstavlja najdugovječniji takav program u Ontariju.

Ova značajna obljetnica bit će obilježena u organizaciji bivših učitelja hrvatskih tečajeva pri Dufferin Peel Catholic District School Boardu, koji su se zajedno s Ministarstvom znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske te Koordinacijom za učenje hrvatskog jezika u Kanadi potrudili stvoriti ovaj jedinstveni i važan program učenja hrvatskog jezika.

Pridružite se u proslavi ove nevjerojatne obljetnice, koja će biti prilika za prisjetiti se vrijednosti ovog programa te za proslavu njegove dugovječnosti i uspjeha.


Autor: CroExpress Datum objave: 04.05.2023.