Uzbudljiva vijest za sve koji učiti o hrvatskoj kulturi u Argentini U subotu, 13. svibnja, s početkom u 15:30 sati, započinje “Kolito” – jedinstveno iskustvo učenja kroz igru.

Svi zainteresirani će biti dočekani od strane organizatora od 15:30 do 17 sati u prostorijama Higar croata u Cordobi. Svaka pojedinačna prijava košta 1000 argentinskih pesosa, a tu je i poseban popust za braću i sestre koji žele sudjelovati zajedno.

“Kolito”- u slobodnom prijevodu znači edukacijska dječija igraonica, osmišljen je kao program koji omogućuje sudionicima u dobi od 4 do 13 godina da se upoznaju s bogatom hrvatskom kulturom kroz igru. Tijekom ove prve faze učenja, susreti će se održavati svake subote u nizu – 13. svibnja, 20. svibnja, 10. lipnja, 24. lipnja i 1. srpnja.

“Ne propustite priliku za zabavno i edukativno iskustvo koje “Kolito” nudi”, najavio je organizator male škole Kolito. “Naš cilj je naučiti i oživjeti hrvatsku kulturu kroz igru, a subote od 15:30 su rezervirane za to. Nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku!”


Autor: CroExpress Datum objave: 11.05.2023.