PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

26.02.2020
tekst
tekst

HR Iseljeništvo

(VIDEO) DRAMA U AUSTRALIJI Žena izbodena nožem na ulici u središtu Sydneya. Građani svladali napadača

Foto: Screenshot/Twitter

Foto: Screenshot/Twitter

Ženska osoba prevezena je u bolnicu nakon što je zadobila ubodne rane u napadu nožem koji se u utorak dogodio u središtu australskog grada Sydneya, objavila je australska policija.

Br. pregleda: 1635

Autor: CroExpress/Hina

Policija je privela muškarca koji ju je napao, a napadač je prethodno pokušao nožem napasti još nekoliko osoba, navode policijski izvori o incidentu koji je u utorak rano popodne po lokalnom vremenu izazvao nesvakidašnji zastoj u prometnim ulicama poslovnog središta najvećeg australskog grada.

'Imamo žensku osobu izbodenu nožem kojoj su hitne službe priskočile u pomoć i odvezle je u gradsku bolnicu', kazao je načelnik policije Gavin Wood.

Po njegovim riječima, zadobivene ozljede nisu opasne po život.

Wood je također rekao da se čini da napad nije ničim bio izazvan, a policija će provesti istragu kako bi utvrdila motive napada.

Snimke na Twitteru pokazuju muškarca kako nakon napada juri preko gradskog raskršća i preskače preko zaustavljenih automobila mašući nožem.

Čovjek je pao na zemlju kada mu je jedan automobil prepriječio put i jedna ga osoba zaustavila stolicom.

Prethodno je zaposlenica obližnje trgovine Subway telefonski izjavila kako su 'vidjeli napadača koji je protrčao s krvavim nožem'.

'Policija je stigla i blokirali su ulicu pa ne možemo vani', kazala je svjedokinja.

13.08.2019.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2020.