Hrvati u Italiji okupljeni u “Mosaico italo-croato Roma” pozivaju na nezaboravan događaj u subotu, 4. studenog u 16:30 sati, kada će se predstaviti roman “Velike avanture malog Orehovića”.

Autorica ovog čarobnog romana, Ljiljana Došen, dolazi vam osobno ispričati priču o Orehoviću, dječaku koji je doslovno izrastao iz oraha, te njegovoj prijateljici Mrvici, djevojčici koja je mala poput punce kruha. Očekuju vas njihove nevjerojatne avanture i hrabri pothvati, ali i brojna iznenađenja koja će vas oduševiti.

Uđite u čaroban svijet bajki gdje su dvije mace, jedno stablo i dvoje dječice glavni junaci priče. Priča će vas odvesti na nevjerojatno putovanje prepuno čarolije i maštovitih svjetova. Stoga, ponesite svoje jastučiće, udobno se smjestite i naćulite uši jer čarolija počinje.

Osim uzbudljive priče, očekuje vas i glazba, igre te kreativne radionice. Bez obzira jeste li mali ili veliki, ovdje će svatko pronaći nešto za sebe i zavoljeti priču o malom Orehoviću i njegovim nevjerojatnim avanturama.

Ne propustite ovu priliku za zajedničko uživanje u svijetu mašte i priča koje nas podučavaju hrabrosti i prijateljstvu. Vidimo se u subotu, 4. studenog, u 16:30 sati, na adresi Oratorio San Filippo Neri ,Via delle Sette Chiese, 101,Roma.


Autor: CroExpress Datum objave: 23.10.2023.