CroExpress/PR

Iako je već nekoliko tjedana maskirana, naša je Rivijera Crikvenica i u ovom izdanju svoja i prepoznatljiva. Ne samo zbog vedrih i originalnih ukrasa na ulicama koji griju srca prolaznika, već ponajviše zbog maškaranog duha i radosti koju maškare pružaju svim generacijama. Uživajmo još neko vrijeme u zabavnim maškaranim danima i doživljajima u kojima se brišu granice.
Gradska će sportska dvorana u Crikvenici u subotu, 8. veljače, biti domaćin simpatičnoj i veseloj glazbenoj gošći Maji Šuput. Svaki je njezin nastup dinamična, zabavna i posebna glazbeno-scenska priča pa uopće ne sumnjamo da nas i ove subote čeka vrhunska zabava do jutra. Zabava počinje oko 21 h uz glazbene domaćine, grupu „Point“. Vjerujemo da su vaše maske spremne zablistati na plesnome podiju i zauzeti svoje mjesto u najveselijim foto-galerijama na www.maskare.net, gdje ćete pronaći i jelovnike za Maškarane večere na subotnjim zabavama u dvorani u Crikvenici (kontakt za rezervacije stolova: 091 350 5990).
923d03eacc.jpg
Još imate vremena zaviriti u ovogodišnju ‘Veselu maškaranu škrinjicu’ u Crikvenici i pronaći razne popuste i pogodnosti. Detaljnije informacije možete saznati u letku Maškara 2020. ili na www.maskare.net, gdje se nalazi i posebna ponuda smještaja. I ne zaboravite, vaš će maškarani subotnji izlazak biti potpuno bezbrižan, jer zahvaljujući Gradu Crikvenici subotom besplatno vozi maškarani City bus, a raspored vožnje možete pronaći na www.maskare.net.

Čekamo vas na maškaranoj Rivijeri Crikvenici! Sa sobom ponesite dobru volju, povedite maškaranu ekipu i obucite najudobnije cipele za ples, a za ostalo ćemo se mi pobrinuti.
Dobro nam došli na Maškare 2020. u Crikvenici!

Organizator: Turistička zajednica Grada Crikvenice
Suorganizatori: ‘Fine Food’, ‘Eko- Murvica’ d.o.o., ‘Jadran’ d.d.
Suradnici u organizaciji: Udruga umirovljenika Grada Crikvenice ‘Sunce’, Udruga umirovljenika Grada Crikvenice i Općine Vinodolske, udruge za očuvanje narodnih običaja ‘Duga’, ‘Gornji kraj’ i ‘Matkovići’, Udruga ‘Kušac’, Katedra čakavskoga sabora ‘Kotor’, OŠ Zvonka Cara Crikvenica, Društvo ‘Naša djeca’ Grada Crikvenice, Udruženje obrtnika Grada Crikvenice i Općine Vinodolske
Pokrovitelj: Grad Crikvenica
Sponzori: ‘Adrialin’, ‘Adrenalin park’, Udruženje obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine, Pavlomir, Hotel ‘Marina’ Selce, Ronilački centar ‘Mihurić’, ‘Marinero Tours’, ‘Hyper Dizajn’, ‘Lidl’, Hostel ‘Karlovac’, Županijska lučka uprava Crikvenica
Medijski pokrovitelji: Narodni radio, 24 sata, Tunera Info, Radio Rijeka

Datum objave: 06.02.2020.