Državni tajnik Zvonko Milas susreo se u Mostaru s gradonačelnikom Mariom Kordićem s kojim je razgovarao o nastavku suradnje na projektima od značaja za unaprjeđenje kvalitete života Hrvata i svih ostalih građana grada Mostara.

Gradonačelnik Mostara dr. Mario Kordić je u Gradskoj vijećnici primio državnog tajnika Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonku Milasa i savjetnicu Državnog tajnika Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH Žanu Ćorić.

Tom prilikom razgovaralo se i o aktualnoj političkoj i gospodarskoj situaciji u Mostaru i BiH, te položaju hrvatskog naroda.

Gradonačelnik Kordić zahvalio je Središnjem državnom uredu za Hrvate izvan Hrvatske za podršku projektima u Gradu Mostaru istaknuvši njihov značaj za poboljšanje kvalitete života svih građana.

U znak zahvalnosti gradonačelnik Kordić je državnom tajniku Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonki Milasu poklonio fotomonografiju ‘Mostar muzej sjećanja’, autora Branka Martinca i Faruka Ćupine.


Autor: CroExpress Datum objave: 30.09.2022.