“Obitelj je kolijevka života te škola ljubavi i prihvaćanja. Ona je poput prozora koji se otvara prema otajstvu samog Boga”, istaknuo je papa Franjo u jednoj od svojih Twitter objava.

Gospodine Isuse, u rane tvoga Presvetog Srca stavljam sebe i sve članove svoje obitelji. Ponizno Te molim, oprosti nam sve naše grijehe i učini naša srca po svojem Srcu, blagom i poniznom. Molim Te da svojom Predragocjenom Krvlju prekriješ, ispuniš i zaštitiš mene i sve članove moje obitelji. Isuse Kriste, Ti si jedini Gospodin i naš Gospodar; samo Ti imaš svu vlast nad svima nama.

Gospodine Isuse, opečati svojom Presvetom Krvlju sve članove moje obitelji, prostore u kojima živimo i radimo, sve ljude s kojima se susrećemo i surađujemo, sva prijevozna sredstva kojima se služimo, sve izvore dohotka i sva materijalna sredstva koja su nam od Boga namijenjena i koja već posjedujemo.

Otkloni od nas posljedice negativnosti iz prošlosti!

Molim Te Isuse opečati svojom svetom Krvlju hranu koju jedemo, vodu, zrak i lijekove koje uzimamo. Isuse, otkupi mene i sve članove moje obitelji od optužbi kojima nas Zli optužuje pred Ocem. Otkupi nas od ljudi koje smo na bilo koji način povrijedili. Molim Te da u sve njih uđe Tvoja ljubav, praštanje i zdravlje duše i tijela.

Isuse, ulij nam svoju ljubav za sve ljude, osobito one koje teško prihvaćamo i one koji ne vole nas. Neka Tvoja sveta Krv, Isuse, slomi snagu svake loše navike među nama, svih negativnih riječi, misli, želja, osjećaja i postupaka. Otkloni od nas posljedice negativnosti iz prošlosti. Po svojoj muci i uskrsnuću učini nas otvorenima za sve što nam želiš dati.

Hvala Ti za Tvoju i našu Majku!

Neka nas Tvoja Krv opere i iscijeli sve naše rane. Neka snaga Tvoje Krvi slomi u nama i među nama sva negativna naslijeđa duha i duše koja se želi prenijeti na nas od pokojnih članova naših obitelji (zastati i nabrojiti). Isuse, svojom Svetom Krvlju operi ih i otkupi kod nebeskog Oca i uvedi ih u svoju slavu.

Hvala Ti za Tvoju i našu Majku, za krsne zaštitnike članova moje obitelji, za anđele čuvare svakoga od nas, za njihovu neprestanu pomoć i zaštitu. Slava Tebi Gospodine Isuse! Amen!

Izvor: Svetište Majke Božje Trsatske


Autor: CroExpress Datum objave: 09.10.2020.