Molitvena zajednica Srce Isusovo najavila je poseban događaj koji će obradovati Hrvate u Njemačkoj.

Nakon uspješnih susreta diljem Njemačke, zajednica dolazi ponovno, ovaj put u prekrasni grad Ludwigshafen. Bit će to jedinstvena prilika da se Hrvati u zapadnom dijelu Njemačke okupe i zajedno slave Gospodina.

Svi koji dođu očekuje veličanstven molitveno-slavljenički susret koji će se održati 16. lipnja u Festhalle Oggersheim, smještenom na adresi Niedererdstrasse 7 u Ludwigshafenu. Ovaj poseban događaj bit će obogaćen koncertom slavljenja i molitve koji će predvoditi poznati glazbenik, Alen Hržica.

Ulaznice za ovaj događaj mogu se nabaviti u Hrvatskoj katoličkoj misiji Ludwigshafen, smještenoj na adresi Strasse 1, 67065 Ludwigshafen. Također, moguće je rezervirati ulaznice putem brojeva mobitela 01767989732 ili 017647611755.

Ovo je izvanredna prilika da se Hrvati u Njemačkoj okupe i proslave zajedništvo u vjeri te provedu nezaboravan dan u društvu svoje zajednice. Molitvena zajednica Srce Isusovo srdačno poziva sve zainteresirane da se pridruže ovom posebnom susretu slavljenja i molitve.


Autor: CroExpress Datum objave: 14.06.2023.