Autor: Z.S.

Saif Hindash (24) iz Ujedinjenih Arapskih Emirata nije studirao jer mu je studij bio preskup. S 18 godina je počeo raditi, karijera mu je pomalo napredovala i danas radi u jednoj od najpoznatijih svjetskih tehnoloških tvrtki – Appleu.

‘Da sam išao na fakultet i diplomirao, život bi možda bi malo lakši u smislu nalaženja prvog posla. Ali na kraju krajeva, nije stvar u tom što je napisano na papiru već u iskustvima vas kao osobe, kao i vaše osobnosti’, kaže Saif za Khaleej Times.

On vjeruje da je obrazovanje jedan od najvažnijih aspekata života, ali smatra da i oni bez visokog obrazovanja mogu uspjeti. Na kraju krajeva, neki od najvećih svjetskih poslovnih ljudi nisu završili fakultet.

Hindash svoju budućnost vidi i u Hrvatskoj.

‘Napola sam Hrvat pa bih doista volio pokrenuti posao tamo, kao i u UAE’, kaže te dodaje da ne vjeruje da će ikad ići u mirovinu jer ‘ne može se zamisliti da ne radi’.

‘Moj san u životu je jednostavan. Sanjam da usrećim svoju obitelj jer život nije samo novac, u životu je važno biti sretan’, zaključuje ovaj mladić 

Datum objave: 26.02.2016.