Iz MUP-a Republike Srbije u utorak je samo kratko potvrđeno da je potraga za nestalim Matejem Perišem iz Splita danonoćno u tijeku.

“Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova od trenutka prijave nestanka hrvatskog državljanina M.P. (27) u Beogradu danonoćno tragaju za njim i poduzimaju sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi što prije pronašli mladića”, priopćeno je u utorak iz Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srbije.

Kako su istaknuli, u potrazi neprekidno sudjeluju pripadnici svih nadležnih organizacijskih jedinica, među kojima su Uprava kriminalističke policije Policijske uprave Grad Beograd, Policijska ispostava za sigurnost na rijekama, sve policijske postaje na području grada, a od jutros su u potragu uključeni i pripadnici Ronilačke jedinice Žandarmerije.

“Pripadnici Policijske ispostave za sigurnost na rijekama, skupa s kolegama iz Policijske brigade, od trenutka nestanka M.P. patrolnim čamcima pretražuju rijeke Savu i Dunav, kao i obale dviju rijeka”, navodi se u policijskom priopćenju.

Dodaju i da se nastavlja s radom na utvrđivanju svih činjenica vezanih za nestanak mladića te intenzivna potraga.


 

Autor: CroExpress Datum objave: 04.01.2022.