Štimac centar dentalne medicine iz Zagreba ponosi se već dugi niz godina svojim transformacijama osmijeha.

Početak godine uvijek je doba životnih odluka. Nakon vremena provedenog s bližnjima i pažnje posvećene drugima, vrijeme je da se posvetimo i samima sebi. A najbolje je prvo misliti na one koji se tiču našeg cjelokupnog zdravijeg života.

Nedostatak zuba nije samo estetski problem

Nedostatak zuba za sobom nosi brojne zdravstvene probleme. Povlačenje čeljusti utječe kako na izgled lica, tako i na ostale susjedne zube. Na mjestu zuba kojeg više nema stvara se prostor u zubnoj šupljini. Svakodnevnom konzumacijom hrane vrši se pritisak na ostale zube u ustima koji se tada počinju kriviti prema novonastalom prostoru.

Kod nedostatka zuba hrana se također ne usitnjava pravilno, što pak uzrokuje probleme s probavom. Još jedna neugodna posljedica nedostatka zuba je i efekt preuranjenog starenja. Koža na mjestu gdje nedostaje jedan ili više zubi počinje se opuštati zbog povlačenja kosti, pa se može dogoditi da ćete izgledati starije nego što to u biti jeste.

Odluka o novim zubima je velika i ozbiljna. Tiče se zdravlja, estetike pa samim time i samopouzdanja, no i financijskih izdataka. Kad je riječ o vašem zdravlju, ne bi trebalo biti kompromisa između zdravlja i zapostavljanja samog sebe, između kvalitete i cijene. Ako se prepustite neiskusnom liječniku, nećete biti zadovoljni završnim radom. Stoga su vještine i stručnost stomatologa kojem odlučite pokloniti svoje povjerenje jednako važne kao i sama odluka o rješavanju vlastitih dentalnih problema.

Svaki je slučaj poseban

Štimac centar dentalne medicine iz Zagreba ponosi se već dugi niz godina svojim transformacijama osmijeha. Upravo je rješavanje nedostatka zubi segment na kojem su izoštrili svoj profesionalni fokus. Tim od 15 liječnika na čelu s osnivačicom Majom Jagodić-Štimac, dr.med.dent., iza sebe ima preko 20 000 ugrađenih zubnih implantata.

“Neka vas brojke ne zavaravaju, svaki je slučaj poseban”, naglašava Filip Štimac, vođa tima oralnih kirurga Štimac centra. “Pacijenti su najveći ponos našeg centra i svakome pristupamo individualno, s najvećom pažnjom i brigom. Od pregleda, detaljne dijagnostike, te odabira najboljeg rješenja, tu smo punim srcem uz njih na svakom koraku, jer je i nama važno doći do najboljeg mogućeg rješenja za svaku dentalnu situaciju.

Ugradnja implantata usluga je kojom se u našem centru posebno ponosimo. Obavljamo ju brzo, efikasno i za pacijenta bezbolno, jer sve zahvate izvodimo pod lokalnom anestezijom kako pacijenti ne bi osjećali nikakvu nelagodu. Jedan implantat se, nakon eventualnih pripremnih radnji, može ugraditi za samo 15 minuta. Doma odlazite bezbrižni i vidimo se opet tek za nekoliko mjeseci na kontroli i postavljanju završnog rada na zubima. Zadovoljni pacijent najveća je profesionalna pohvala koju možemo dobiti, kao i dokaz naše stručnosti.”, ističe doktor Štimac.

Usluga prilagođena u potpunosti vama

Usluge centra prilagođene su i vremenskim ograničenjima pacijenata koji žive van Hrvatske, stoga možete računati na to da svoju terapiju možete riješiti u svega nekoliko dana, za vrijeme jednog posjeta Hrvatskoj. One su kreirane posebno za to da pacijentima van domovine pomognu u odluci o rješavanju dentalne situacije, te aktivnim koracima prema njenom ostvarenju.

U paket usluga spada i suradnja s njemačkim zdravstvenim osiguranjima. Prilikom dolaska na pregled potrebno je ponijeti sa sobom obrazac iz njemačkog zdravstvenog osiguranja (Heil und Kostenplan) koji će za vas popuniti osoblje centra. Njega nosite natrag sa sobom u njemačko zdravstvo, zajedno s dobivenom cjenovnom ponudom za terapiju. Na taj način ćete ostvariti povrat novca ako vam to vaše osiguranje odobri.

Osigurajte si paket besplatnih usluga ovog suvremenog dentalnog centra iz Zagreba pozivom na +385 91 3633 602, slanjem maila na info@drstimac.com, ili ovim putem.

Autor: CroExpress/PR Datum objave: 07.02.2022.