Jako dobra amaterska glumačka postava u organizaciji Croatia Fermoy iz Irske se ponovno okupila i zajedničkim snagama napisala i inscenirala drugu predstavu po redu pod naslovom “Plavi balon”.

Probe su se održavale dva puta tjedno, mjesec i pol dana. Predstava je prošla bolje od očekivanog s obzirom na to da smo glumci amateri i sve ovo radimo od srca za djecu. Iz predstave djeca su mogla naučiti da je lijepo dijeliti i bezuvjetno pomagati svima oko sebe, a naročito starijima. Na ovu kao i na prošlu predstavu došao je veleposlanik Republike Hrvatske u Dublinu Davor Vidiš.

Nije krio oduševljenje našim trudom oko predstave i cjelokupnom organizacijom Croatie Fermoy. Za božićno vrijeme ova vrijedna skupina glumaca priprema i jedno lijepo iznenađenje, više informacija o tome možete saznati na Facebook stranici Croatia Fermoy i tamo pratiti sve naše novosti o budućim projektima. Izuzetno smo ponosni da se ova lijepa priča oko Croatie Fermoy ‘zakotrljala’ u Irskoj.

Na predstave i događaje nam ne dolaze samo Hrvati. Prisutni su tu i gosti iz Srbije, Poljaci, Irci i mnogi drugi. Tek se zagrijavamo, a od nove godine startamo još jače i s novim žarom, rekli su nam Anđela Motušić i Alen Miholić.

A mi ovoj glumačkoj ekipi želimo puno uspjeha i dobru zabavu!


Autor: CroExpress Datum objave: 09.11.2021.