U organizaciji Sportskog društva Napredak, a pod pokroviteljstvom Središnje uprave HKD Napredak, u subotu i nedjelju, 27. i 28. kolovoza, u Sarajevu su održani drugi po redu “Napretkovi sportski dani” na kojem su se više od stotinu djece i odraslih natjecali u malom nogometu, šahu, boćanju, tenisu, a okušali su se i u planinarenju te biciklizmu.

Ovom kao i drugim manifestacijama daje se doprinos obilježavanju značajnog jubileja kojega HKD Napredak obilježava ove godine i to 120 godina od svog osnutka.

Manifestaciju je otvorio član Središnje uprave HKD Napredak Sretko Tomić nakon čega je nazočne pozdravio i predsjednik Sportskog društva Napredak Vladimir Kanevčev koji je svim sudionicima poželio dobru zabavu i što bolje rezultate.Svečanost otvorenja svojim su plesnim koreografijama uveličale mažoretkinje iz Napretkove busovačke podružnice.

Održani drugi po redu ‘Napretkovi sportski dani‘
FOTO: HKD NAPREDAK

Cilj “Napretkovih sportskih dana” naravno nije bio samo pobijediti već družiti se, rekreirati i jačati sportski duh. Zahvaljujući dobroj organizaciji, sportskom duhu i lijepom vremenu cijeli događaj je protekao kako je bilo i predviđeno. Na samom kraju manifestacije najsretnijima i najspretnijima podijeljene su i medalje.

Svima je natjecanje prije svega bilo prilika međusobno se upoznati, družiti i zabaviti.

Program je zaključen okrjepom, zabavom i druženjem svih natjecatelja, posjetitelja i navijača u prostorijama hotela “Delminium”.


Autor: CroExpress/ HKD Napredak Datum objave: 31.08.2022.