PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

11.07.2020
tekst
tekst

Poslovne vijesti

ODRŽANA PREZENTACIJA H18 Megastore Gaming arene u Koprivnici

Foto: Press

Foto: Press

Otvaraju nova radna mjesta.

Br. pregleda: 1972

Autor: CroExpress

Tvrtka Hangar 18 jučer je u Koprivnicu pozvala svoje poslovne partnere, gradonačelnika Koprivnice i župana Koprivničko-križevačke županije te medije kako bi im prezentirala novo otvorenu H18 Megastore trgovinu unutar koje je otvorena i Gaming arena. 

Okupilo se oko 50-tak gostiju koji su bili oduševljeni samim prostorom i konceptom novo otvorene trgovine. Okupljenim gostima na samom se početku obratio direktor i vlasnik tvrtke Hangar 18, Mario Kralj koji je uvodno zahvalio svima koji su došli podržati priču ove uspješne internacionalne IT tvrtke. Kralj je najavio otvaranje proizvodnog pogona u Koprivnici u kojem će se sklapati NOA televizori, a investicija će premašiti devet milijuna kuna te će otvoriti nova radna mjesta

Tvrtka je već završila jednu veliku investiciju u novi logistički centar vrijedan sedam milijuna kuna. Hangar 18 je 'pionir' i lider u gamingu u Hrvatskoj budući je prvi otvorio Gaming arenu u Zagrebu, u sklopu H18 Megastore trgovine u Arena centru i to krajem 2016. godine. 

Danas Hangar 18 ima 7 otvorenih gaminga u sklopu svojim maloprodajnih trgovina i to u Zagrebu, Splitu, Šibeniku, Rijeci, Varaždinu, Osijeku i Koprivnici. U sklopu prezentacije trgovine koju je održao Mario Pintar, voditelj marketinga, održana je i prezentacija same tvrtke te NOA robne marke, te su najavljena otvaranja novih trgovina i gaming arena u Hrvatskoj i regiji. 

Otvorenju nove preuređene H18 Megastore trgovine prisustvovao je i koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić zajedno s pročelnikom Upravnog odjela za financije, gospodarstvo i europske poslove Zdravkom Punčikarom. Gradonačelnik Jakšić čestitao je direktoru i vlasniku tvrtke Hangar 18 i njegovim suradnicima na sjajnim uspjesima koje tvrtka postiže te pružio punu podršku koprivničkoj tvrtki koja sva svoja poslovanja u svijet plasira upravo iz grada Koprivnice. Prezentaciji su prisustvovali i župan Darko Koren u pratnji zamjenika Darka Sobote i suradnika danas. Župan Koren je čestitao direktoru Kralju i njegovom timu na poduzetničkoj inicijativi koja je u kratkom roku postala tvrtka u svjetskim razmjerima s internacionalnim tržištem i poželjnim partnerom za svjetske ulagače.  

'Ponos ste Koprivnice, cijele županije i Hrvatske te smo vam zahvalni što na svakom koraku promovirate svoj kraj. Svojim ste radom, zalaganjem i znanjem stvorili tvrtku koja svakog dana sve više raste i ono što je najvažnije, vraća nadu u gospodarski razvoj i potencijal koji naša sredina ima', istaknuo je župan Koren. Prezentaciju trgovine i Gaming arene posjetitelji su iskoristili da se upoznaju s novim tehnologija i proizvodima koje tvrtka Hangar 18 proizvodi pod robnom markom NOA.

06.06.2019.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2020.