Iza nas su dva sportsko-rekreativna vikenda organizirana unutar „Experience Crikvenica“ (22. travnja – 14. svibnja), projekta u organizaciji Turističke zajednice Grada Crikvenice kojim se promoviraju outdoor aktivnosti na našoj rivijeri, opuštajući wellness programi u hotelima  i zdravstvenim institucijama te posebne gastronomske ponude u odabranim ugostiteljskim objektima.

Nakon nordijskog hodanja po Ljubavnoj cestici i proljetne biciklijade „Kroz Rivijeru Crikvenica“, slijedi nam vikend rezerviran je za naše najmlađe. Dječji sportski vikend održava se 6. i 7. svibnja na Trgu Stjepana Radića.

Oba dana ih čekaju šareni napuhanci u razdoblju od 10:00 do 14:00 sati i od 16:00 do 20:00 sati.

U nedjelju, 7. svibnja, od 10:00 do 12:00 sati će se održavati animacijske igre i likovna radionica. Sve će biti popraćeno stručnim vodstvom animatora.

Zaduženje vas, kao najboljih roditelja, jest da svoju djecu dovedete u Crikvenicu i uživate zajedno u vikendu posvećenom njima. Bez brige, ni vi nećete ostati uskraćeni za zabavu i raznovrsne aktivnosti jer dolazite u destinaciju koja sve to obuhvaća. Svoja nepca možete počastiti našom posebnom gastro ponudom u odabranim restoranima koji za vas pripremaju zdrave, kreativne menije. Jer, osim ljubavi, i zdravlje ide kroz želudac.

Kako bi vaš doživljaj jedne od najpoznatijih destinacija zdravstvenog turizma bio još intenzivniji, zdravstvene će ustanove Rivijere Crikvenica, kao i wellness odjeli odabranih hotela, imati posebnu ponudu tretmana i usluga.

Sve detalje i novosti vezane uz navedene programe možete pronaći na www.rivieracrikvenica.com i Facebook stranici Crikvenica – Croatia.

Podsjećamo, posjetitelji crikveničke rivijere svake subote za vrijeme trajanja „Experiencea“ mogu sudjelovati u sportsko-rekreativnim programima pod vodstvom stručnjaka.

Prijaviti se možete putem maila prijava@tzg-crikvenice.hr ili, ako ste gost hotela, na recepciji. U slučaju vremenskih neprilika, aktivnosti na otvorenom se otkazuju.

Pozivamo vas da svojom prisutnošću uljepšate šareni mozaik na Trgu Stjepana Radića sastavljen od dječjeg smijeha, šarenih napuhanaca, proljetnih boja, zvukova i mirisa.

Pred nama je vikend posvećen našim najmlađima: Dječji vikend unutar 'Experience Crikvenica'

#(d)oživiNaRivijeriCrikvenica

Organizator: Turistička zajednica Grada Crikvenice

Partneri: „Jadran“ d.d., „Terme Selce“ d.o.o., „Thalassotherapia“ Crikvenica, „Le Premier“ d.o.o.,Elez“ d.o.o., „Man-Planet“ d.o.o, konoba „Karoca“, konoba „Ulika“, konoba „Riva“, restoran „Kantunić“, BK „Crikvenica“, „Krasnica“ d.o.o., KŠR „Gorovo“ Opatija

Pokrovitelji: Grad Crikvenica, „Eko Murvica“ d.o.o.


Autor: TZ grada Crikvenice Datum objave: 04.05.2023.