Hrvatska matica iseljenika i udruga Stećak pozivaju hrvatice iz cijelog svijeta da se prijave na izbor za najljepšu Hrvaticu u narodnoj nošnji izvan Domovine.

Organizira se 9. Revija i Izbor najljepše Hrvatice od 4. do 9. srpnja 2022. u Tomislavgradu (Bosna i Hercegovina) u organizaciji Udruge Stećak i suorganizatora Hrvatske matice iseljenika. Nema ljepšega od djevojke koja ponosno nosi hrvatsku nošnju.

Organizatori su objavili poziv koji prenosimo u cjelosti.

– Prijavi se na 9. Reviju i Izbor najljepše Hrvatice u narodnoj nošnji izvan RH koja je u pripremi, upoznaj djevojke iz cijeloga svijeta koje okuplja ljubav prema hrvatskoj tradicijskoj kulturi i budi dio super ekipe. Cilj ovoga programa je promocija hrvatske baštine i potpora Hrvatima BiH u očuvanju hrvatskog identiteta. Djevojke koje su sudjelovale online 2020. mogu se ponovo prijaviti na ovogodišnju tradicionalnu Reviju. Broj sudionica je ograničen, stoga na vrijeme rezerviraj svoje mjesto!

Zatražite Pozivno pismo i više informacija na snjezana.jurisic@matis.hr – prenosi Facebook stranica Hrvatska matica iseljenika.


Autor: CroExpress/HMS Datum objave: 27.01.2022.