PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

28.02.2020
tekst
tekst

Sport

NBA LEGENDA STIGLA U HRVATSKU Slavni košarkaš sletio je u zadarsku zračnu luku, u Hrvatskoj je zbog odmora i posla

Foto: NBA

Foto: NBA

Umirovljena zvijezda NBA stigla je u Hrvatsku zbog odmora, ali i posla.

Autor: CroExpress

Bivši igrač NBA i jedna od najvećih košarkaških legendi, Shaquille O'Neal još jedna je zvijezda koja će ovo ljeto provesti u Hrvatskoj. 

Shaq (47) je sletio u zadarsku zračnu luku u nedjelju popodne. Odmah se susreo s navijačima, potpisivao je autograme i pozirao za fotografije.  

Umirovljena zvijezda NBA stigla je u Hrvatsku zbog odmora, ali i posla. Shaq, koji nastupa pod imenom DJ Diesel, nastupit će 22. srpnja u Noa Beach Clubu na plaži Zrće na otoku Pagu. Shaq se smatra jednim od najvećih igrača u NBA ligi. S visinom od 2,16 m i 147 kilograma , bio je jedan od najviših i najtežih igrača ikada. O'Neal je igrao za šest momčadi tijekom svoje 19-godišnje karijere i bio je četverostruki prvak

Od umirovljenja, Shaq je zaokupljen brojnim projektima, među kojima je bio i sportski analitičar na televizijskom programu Inside the NBA na TNT-u. On također aktivno nastupa kao DJ pod imenom DJ Diesel

'Volim festivale, a moji setovi su uglavnom hip hop i dubstep. Važno mi je osjetiti navalu adrenalina u publici. Kada odete na festivale, oni samo žele vidjeti izvrsnu izvedbu. Zato im dajem izvrsnu glazbu, na način na koji sve to povezujem', rekao je ranije. 

Inače, O'Neal je izabran u dvoranu slavnih košarkaša Naismith Memorial u 2016, a 2017. je izabran u FIBA ​​dvoranu slavnih. Shaq će nastupiti na Pow Wow festivalu u Noa Beach Clubu u ponedjeljak.

22.07.2019.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2020.