PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

09.12.2019
tekst
tekst

Iseljenički info

SMIJEH I ZABAVA BEZ KRAJA NA CRIKVARTU U CRIKVENICI Počinje urnebesno zabavan festival uličnih zabavljača

Foto: TZ Grada Crikvenice

Foto: TZ Grada Crikvenice

Smijeh povezuje ljude i, bez sumnje, jedan je od najdragocjenijih začina u životu. Svake nas godine na to podsjeti i 'CrikvArt' - najveselije događanje na crikveničkoj rivijeri.

Br. pregleda: 1007

Autor: CroExpress/PR

Ovaj će se urnebesno zabavan festival uličnih zabavljača održavati 19. i 20. srpnja u Crikvenici. Festival je to koji grad pretvara u veliku šarenu pozornicu na otvorenom i svojevrsnu košnicu pozitivne energije. Trgovi, ulice, parkovi i rive, svaki, baš svaki kutak centra grada postat će fantastična pokretna priča, u kojoj će glavnu ulogu imati uvijek tako svoji, originalni i beskrajno zabavni ulični zabavljači.

Veselo je otvorenje 6. po redu 'CrikvArta' zakazano za petak, 19. srpnja u 20 sati. Među ostalim, uživat ćemo uz hodajući performans na štulama, 'Magic bubbles show', čovjeka-kameleona, Cirkus show 'Kesten i papaja' te 'Klaun Barabba show'.

Subotnja će večer biti jednako uzbudljiva uz hodajući performans na štulama, 'Magic bubbles show', 'El Cric' show, Cabaret 'Triola la la la', kinetičku instalaciju 'Nevidljiva ljepota', 'Clown' – Barabba show i vatreni performans 'Las Calaveras'.

Oba će se dana od 19 do 23:30 sati u centru grada održavati i Art sajam s ponudom kreativnih rukotvorina i suvenira te zanimljive radionice za goste.

I nemojte se začuditi ako vas u šetnji gradom netko zagrli, povuče za kosu ili odjednom postanete sudionik neke zanimljive izvedbe, jer tijekom 'CrikvArta' vas na nekoliko lokacija u gradu čekaju ugodna iznenađenja, kao što su hodači na štulama – 'The Big Lady', pantomimičar, face painting, klaun Zvekan, Loop Circus, Feng Shui, Barabba, Il Soffio Magico i Monsieur.

Rezervirajte sljedeći vikend za najzabavnije događanje u sklopu ovogodišnjega programa 'Crikvenica Summer Showtime'. Ime mu je 'CrikvArt', a prezime festival uličnih zabavljača.

P.s. I slobodno se kladite da ćete 19. i 20. srpnja u Crikvenici uspjeti nasmijati navećeg mrguda u vašoj obitelji ili najozbiljnijeg prijatelja. Jer, 'CrikvArt' u najkraćem prijevodu znači garancija za osmijeh!

Organizator:
Turistička zajednica Grada Crikvenice
Pokrovitelji: Grad Crikvenica, 'Eko-Murvica' d.o.o., Županijska lučka uprava Crikvenica


17.07.2019.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2019.