U idiličnoj pokrajini Molise, gdje priroda susreće kulturno nasljeđe, uskoro će se održati sedmi susret domovinske i iseljene Hrvatske pod nazivom “𝐌𝐎𝐋𝐈𝐙𝐀𝐈𝐊𝐎 𝟕”.

Ovaj spektakularni događaj najavljen je za subotu, 7. listopada 2023., te obećava obilje zabave, kulture i zajedništva.

Organizacija ovog posebnog događaja povjerena je hrvatskoj udruzi “Jedna Musika” i udruzi “Hrvatsko-talijanski mozaik” iz Rima, koje su udružile snage kako bi stvorile jedinstvenu priliku za okupljanje Hrvata iz domovine i širom svijeta.

U suradnji s udrugama “𝐊𝐔𝐃 𝐁𝐞𝐫𝐥𝐢𝐧”, “𝐍𝐒 𝐒𝐞𝐬𝐯𝐞𝐭𝐞” i “𝐊𝐔𝐃 Điran – otok Ugljan”, očekuje se bogat program koji će obuhvatiti raznovrsne aspekte hrvatske kulture, gastronomije i umjetnosti. Posjetitelji će imati priliku istražiti izložbe, probati autentičnu hrvatsku hranu, uživati u glazbenim nastupima i sudjelovati u različitim kulturnim aktivnostima.

Očekuje se da će ovaj sedmi susret biti poseban trenutak za sve koji će prisustvovati i doprinijeti daljnjem širenju ljubavi prema Hrvatskoj i njezinom nasljeđu. Svi su pozvani da se pridruže ovom nezaboravnom događaju i podijele uživanje u hrvatskoj kulturi i zajedništvu.


Autor: CroExpress Datum objave: 14.09.2023.