Uz iznimnu glazbenu virtuoznost, violončelistica Kajana Pačko i pijanist Danijel Detoni održali su nezaboravan koncert u prostorijama Veleposlanstva Republike Hrvatske u Berlinu.

Ovaj izuzetan glazbeni događaj obuhvatio je izvedbe renomiranih skladatelja kao što su Dora Pejačević, Ludwig van Beethoven i Johannes Brahms.

Publika je bila zapanjena snagom i emotivnošću koju je Kajana Pačko prenijela svirajući na svom violončelu. Njezin izražajni pristup glazbi Dore Pejačević, jedne od najvažnijih hrvatskih skladateljica, oduševio je prisutne. Nježnost i snaga koju je Pačko prenijela u izvedbi njezinih djela zapanjila je slušatelje.

Pijanist Danijel Detoni pridružio se Pačko u interpretaciji klavirskih djela na ovom spektakularnom koncertu. Izveo je remek-djela Ludwiga van Beethovena i Johannesa Brahmsa, ostavljajući publiku bez daha svojom tehničkom vještinom i dubokim razumijevanjem glazbe.

Ova iznimna glazbena suradnja između Kajane Pačko i Danijela Detonija u prostorijama Veleposlanstva Republike Hrvatske u Berlinu, ostavila je trajan dojam na sve prisutne.


Autor: CroExpress Datum objave: 17.05.2023.