Tri izvanredne žene koje su svojim neumornim angažmanom i posvećenošću postigle izvanredne uspjehe te strastveno i hrabro inspiriraju mnoge uspješne i osnažene hrvatske žene diljem Latinske Amerike bit će istaknute govornice na nadolazećem događaju organiziranom od strane CroActivas.

Radi se o počasnim hrvatskim konzulicama koje su svojim izvanrednim doprinosom i predanošću zajednici stekle posebno mjesto. Ana María Kuljevan iz Lime, Peru, Catalina Lonac iz Tucumána, Argentina i Laura Martín del Campo Steta iz Ciudad de Méxica, Meksiko, će podijeliti svoje iskustvo i pričati o tome što znači biti Počasna konzulica.

Ovaj inspirativni susret održat će se putem Zoom konferencije u srijedu, 20. rujna, s početkom prema hrvatskom vremenu u 18 sati. To će biti prilika da se čuje njihova priča, sazna više o njihovim dostignućima i kako su doprinijele zajednici.

Ova iznimna događanje organizira CroActivas, mreža koja okuplja i povezuje Hrvatice diljem Latinske Amerike, promičući njihovu ulogu i doprinos u svojim lokalnim zajednicama. Očekuje se da će ovaj susret biti izvor inspiracije za sve prisutne i poticaj za daljnje angažmane unutar hrvatske dijaspore u Latinskoj Americi.


Autor: CroExpress Datum objave: 13.09.2023.