PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

07.12.2019
tekst
tekst

Kultura

(VIDEO) NOVA PJESMA HRVATSKOG GLAZBENIKA IZ KANADE Poslušajte pjesmu 'Moj Bog' Tomislava Nosića

Foto: Tomislav Nosić

Foto: Tomislav Nosić

S ovom pjesmom je nastupio na ovogodišnjem Sudamja festu.

Br. pregleda: 1275

Autor: CroExpress

Tomislav Nosić
je mladi Hrvat iz Kanade koji svoj glazbeni put gazi od najmlađih dana. U svojih 29 godina života nastupao na brojnim natjecanjima, festivalima, skupovima po Kanadi, BiH, Hrvatskoj i drugdje

Kao jednu od većih nagrada u svojoj pjevačkoj karijeri, osvojio je u kolovozu 2011. nagradu Direktora festivala na 18. Festival 'Melodije hrvatskog juga' u Opuzenu.  

U 2016. godine odlučio se na potpuni glazbeni zaokret. Pop-izričaj zamijenio je duhovnom. Te iste godine je snimio svoj prvu duhovnu pjesmu zajedno sa zborom Mihovil pod nazivom 'Cesta života' i nastupao je na PapaFestu u Solinu. U 2018. godini objavio je drugu duhovnu pjesmu 'Ti (Ti mi budi)'.

Ovih dana predstavlja svoju novu pjesmu imena 'Moj Bog' s kojom je nastupao na ovogodišnji Sudamja fest u Splitu. Glazbu i tekst pjesme potpisuje Tomislav Marić. Aranžman i produkciju, uz Tomislava Nosića, potpisuje mladi američki glazbenik Arthur Ward. 

'Božja je snaga iznad svakog nemira, ali i svake prepreke na koju u životu naiđemo. Upravo se te misli privlače kroz stihove pjesme, koju izvodim', kaže Tomislav : 'Ova tama noći, ova svijetla dana. Prolazno će proći, past pod Božjom moći'

18.07.2019.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2019.